מתכונים

פשטידת פסטה בטעם פיצה

|
שי ליפא - אנג'ל לחוברת שבועות - תנובה
ציון גולשים:
3.83606661
(61 מדרגים)
דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
כ- 15 מנות
זמן הכנה:
שעה
המצרכים הדרושים

500 גרם פסטה חלולה (קונכיות, פנה)

2 כפות שמן זית

1 כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (לא רסק עגבניות)

כפית אורגנו יבש

1 גביע קוטג’ “תנובה” 5%

1 גביע גבינת "תנובה" 5%

לאבנה “פיראוס” 5%

1 שקית פתיתים מיוחדים לפיצה "השף הלבן"

3 ביצים "תנובה"​, טרופות

1/2 כוס זיתים מגולענים פרוסים לטבעות (לא חובה)

מלח​

פשטידת פסטה בטעם פיצה
אופן הכנה

1. מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה מבחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים ומצננים במים.
2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
3. מערבבים עגבניות מרוסקות, אורגנו, גבינות, ביצים וזיתים בקערה. מוסיפים פסטה, ממליחים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת.
4. אופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.

 

טיפ השף:

ניתן לנצל ולרסק עגבניות  רכות מהמקרר​

דיאטנית תנובה ממליצה

מתכון זה מהווה דרך מצויינת לצרוך מנת חלב גם בארוחה חמה.​

דרגו: