מתכונים

פרחי כרובית אישיים צלויים בתנור

|
שף קובי פרסול
ציון גולשים:
2.620
(20 מדרגים)
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
פרווה
מס' מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
30 דקות
המצרכים הדרושים
פרחי כרובית אישיים צלויים בתנור
אופן הכנה

1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
2. מפזרים את הירקות מעל תבנית ומפשירים בחום החדר.
3. מעבירים לקערה רחבה ומוסיפים 3 כפות קטשופ, קורט מלח גס ו- 2 כפות שמן זית. מערבבים.

4. מעבירים את פרחי הכרובית והפטריות אל תבנית עם נייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור ואופים ללא כיסוי למשך 15 דקות (מרקם הכרובית והפטריות יהיה נגיס מעט ולא נימוך).
5. מוציאים בזהירות מהתנור, מפזרים את הגבינה המגורדת מעל כל פני הירקות ומחזירים לתנור להשחמה קלה.​


טיפ השף:

צלייה חלקית של הכרובית (לא עד ריכוך מלא) מעניקה לה מרקם נעים בפה ושומרת על ערכיה התזונתיים הגבוהים.

דיאטנית תנובה ממליצה

הכרובית עשירה בויטמין C ומהווה מקור מצוין גם לסיבים תזונתיים.​

דרגו: