אודות מעדנות

מעדנות הינה החברה המובילה בישראל בתחום המאפים הקפואים. החברה מפתחת, מייצרת ומשווקת מוצרי מאפה בקטגוריות: פיצות, בורקסים, מוצרים תימניים ובצקים גולמיים שונים. מפעל מעדנות ממוקם בגן יבנה ובו מיוצרים כל מוצרי מעדנות. חברת מעדנות, כמובילת השוק בתחום המאפים הקפואים, שמה לה למטרה לספק מוצרי איכות טעימים ברמה הגבוהה ביותר תוך הקפדה על תקני ייצור מחמירים וקפדניים.

 

התפתחות החברה:
מעדנות הוקמה בשנת 1981 על ידי סנפרוסט, עלית ואסם. עד שנת 1998 פעלה מעדנות באופן נרחב בשוק מוצרי המזון הקפואים.

וייצרה מגוון רחב של מוצרים, החל מארוחות מוכנות, דרך מרקים קפואים ועד למוצרי בצק. בשנת 1990 מעדנות עברה לבעלות מלאה של סנפרוסט.

שנת 1998 הייתה בסימן שנת מהפך. סנפרוסט וחברת הבת מעדנות נרכשו על ידי תנובה. מאז הרכישה עלתה החברה על דרך חדשה, והחליטה על התמקדות והתמקצעות בתחום מוצרי המאפה הקפואים.

משאבים רבים הוקצו לשדרוג תהליך הייצור ופיתוח מגוון מוצרים חדשים; בשלב הראשון, התמקדות ולקיחת ההובלה בתחום הבורקס ובצקי העלים שכללה הרחבת מגוון המוצרים משני סוגי בורקס לעשרה! בשלב השני, לקחה על עצמה החברה אתגר מוצרי מורכב והחליטה על כניסה לתחום הפיצות הקפואות. בהשקעה ניכרת בקווי ייצור משוכללים נטלה מעדנות את ההובלה בקטגוריה.

להשלמת תהליך ההשקעה והשדרוג בתחומי הייצור עברה מעדנות מהפכה שיווקית. פניה החדשים של החברה וקו המוצרים המעולה היו צריכים להגיע ללקוח עם ערכים ברורים ומבודלים עם הבטחה צרכנית גדולה ובת מימוש. מעדנות הייתה הראשונה למנף את העובדה שמוצריה נאפים בבית ומוגשים בחום למשפחה ולאורחים, ו"מוגש בחום" הפך לסלוגן החברה, עם דגש גם על החום הפיזי של המוצר וגם על החום הרגשי שהמותג מייצר בבית.
 
את המותג מייחדים ערכים נוספים מלבד החום הביתי - איכות גבוהה, טעם, טריות וחדשנות. מדי שנה, מעדנות משיקה מוצרים חדשים בקטגוריות השונות ומשקיעה בפיתוח מוצרים חדשים ובהעלאת רמת איכות וטעם מוצרי המאפה הקפואים המשווקים. החברה יצרה סטנדרטים חדשים של איכות וחדשנות והיא מתפארת כיום בארגון מודרני ודינמי, ארגון הפועל על פי חזון אסטרטגי ברור המתווה לעצמו יעדים ואתגרים חדשים.
 
מדיניות של איכות:
מעדנות חרטה על דגלה מדיניות של איכות והיא עומדת בתקנים מחמירים ביניהם:

ISO 9001:2008 - תקן ניהול איכות בינלאומי המבטיח אספקת מוצרים אשר עומדים בדרישות הלקוח והחוק.
ISO 22,000:2005 - תקן ניהול בטיחות במזון, המבוסס על איתור ושליטה בתהליכי הייצור וההובלה, על מנת להבטיח ייצור מוצר בטוח לשימוש הצרכן.
OHSAS 18001 - תקן ניהול בטיחות וגהות בתעסוקה, העוסק בניהול מבוקר של כל מרכיבי פעילות הארגון הנוגעים לבטיחותו של העובד, בריאותו, וגהותו התעסוקתית.
 
הפנים לעתיד:
החברה מפעילה זרוע של מחקר ופיתוח שנועדה לממש את החלומות והתשוקות של לקוחותיה, וזרוע תפעולית העושה שימוש בטכנולוגיות ייצור ובקרת איכות מהמתקדמות בעולם, המאפשרות ייצור המוני בזמן קצר תוך הקפדה על איכות ואחידות המוצר.
 
זרוע ההפצה של החברה מבטיחה נגישות יומיומית זריזה, לכל אחת מאלפי נקודות המכירה הפזורות ברחבי הארץ והגעה ללקוחותיה ברחבי הארץ.
החברה שמה לעצמה מטרה להמשיך ולהוביל את נתחי השוק בקטגוריות בהן היא פועלת, מובילות הבאה לידי ביטוי בהכרת השוק המקומי ומתן מענה איכותי ורלוונטי לצרכנים.
  
המבט קדימה:
אצלנו במעדנות לא מאמינים בלעמוד במקום. המטרה שלנו היא תמיד לגוון ולהפתיע אתכם. לחדש ולהתחדש.