סנפרוסט, החברה המובילה בתחום הירקות והפירות הקפואים, משיקה לקראת חג השבועות לקט ירקות לפשטידה כמהדורה מיוחדת וחגיגית לחג.
הלקט לפשטידה (800 גרם) כולל ברוקולי, כרובית ובצל, השטופים חלוטים וחתוכים בחיתוך קטן וחוסכים זמן בהכנת הפשטידה, והוא מהווה פתרון נוסף של סנפרוסט לקיצור זמן במטבח.
כל הירקות של סנפרוסט נקטפים מהשדה כשהם בשיאם מבחינת האיכות, הטעם, המרקם, הצבע והערכים התזונתיים, ומוקפאים שעות ספורות לאחר הקטיף, כך שנשמרים בהם הערכים התזונתיים, ללא כל שימוש בחומרים משמרים ובצבעי מאכל.
מתכון פשטידת ירקות אביבית 6-8 מנות
החומרים:
1 שקית לקט פשטידה מוקפאת סנפרוסט (800 גרם)
1 גביע גבינה לבנה
1 גביע קוטג'
4 ביצים
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
תבנית עגולה בקוטר 25 ס"מ
אופן ההכנה:
- להעביר את תכולת השקית למסננת, לשטוף תחת מי ברז ולסנן
- להעביר את הלקט המופשר לקערה, להוסיף גבינה לבנה, קוטג', 4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים
- להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולפזר את יתרת הגבינה הצהובה
- לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כשעה עד לקבלת גוון זהוב