מנהל/ת תחום מערכות איכות במחלבת תל יוסף
- ניהול מערך הבטחת האיכות במחלבה תוך ניהול אפקטיבי של צוות האיכות להבטחת שיווק מוצרים איכותיים ולמתן שירות לכל הלקוחות הפנימיים והחיצוניים.
 - עיבוד, ניתוח סטטיסטי והסקת מסקנות של פעילויות איכות של מוצרים ותהליכים כולל תלונות צרכנים.
 - ניהול ובקרת תכנית המבדקים השנתי (חיצוניים ופנימיים).
 - ניהול בקרת התיעוד - הוראות עבודה, טפסים , מפרטי מוצר סופי, נהלי איכות פנימיים.
 - ניהול חומרי גלם ואריזות במחלבה - שוטף וניסיונות חדשים.
 - תחזוקת ממשק חיצוני עם גורמי מטה ועם לקוחות וצרכנים.
 - ייזום ואישור נהלים בתחומים הכפופים לאיכות.
 - ניהול צוות של 5 עובדים- טכנולוגים ואנשי איכות.
 
- תואר בהנדסת מזון/ הנדסה כימיה/ טכנולוגיית מזון- חובה
 - ניסיון של 3 שנים לפחות במפעל ייצור תהליכי בתחום של איכות - חובה
 - ניסיון בניהול צוות עובדים - יתרון משמעותי
 - ידיעת השפה האנגלית ברמת קריאה וכתיבה - חובה
 - יכולות ניהול והנעת כפיפים וממשקים
 - יכולת עבודה תחת עומס ולחץ וביצוע תעדוף משימות עצמאי