מנהל/ת תחום פריסה ישראליות למחלבת תל יוסף
- אחריות לניהול, תפעול, קידום יוזמות מצוינות , פיקוח ובקרה על פעילות הייצור בתחום.
- ניהול 3 מנהלי צוותים וניהול עקיף של כ-70 עובדים ועובדות לרבות - קליטת עובדים, תהליכי הכשרה והסמכה, תהליכי פיתוח וניוד עובדים, עבודה על פי נהלים והוראות עבודה.
- עמידה בתוכנית הייצור כפי שנקבעת ע"י מחלקת תפ"י תוך ניצול אופטימלי של משאבים.
- הובלת תהליכי חניכה ופיתוח יכולות אישיות וניהוליות של מנהלי הצוותים בתחום.
- הובלת פעילויות מצוינות תפעולית והטמעת כלי מצוינות לשיפור יעילות הקווים, צמצום פחתים ועמידה בתוכנית תקציבית וקידום תהליכי שיפור מתמיד.
- אחריות על שמירת נהלי הארגון, ובפרט בתחומי בטיחות, איכות , בטיחות המוצר ותפעול.
- תואר ראשון - חובה
- ניסיון של שנתיים לפחות בניהול צוות עובדים גדול (לפחות 40 עובדים) במפעל תעשייתי - חובה
- שליטה מלאה בסביבה ממוחשבת לרבות יישומי office - חובה
- ידיעת השפה האנגלית ברמת קריאה וכתיבה - חובה
- יכולת עבודה תחת עומס ולחץ.
- יכולת לבצע תעדוף משימות .
- יכולת ראיה מערכתית וחשיבה אסטרטגית.
- תקשורת בינאישית ברמה גבוהה.
- כישורי מנהיגות , הובלת צוות ויכולת פיתוח מנהלים בדרג ראשון.
- היכרות עם מתודולוגיית מצוינות תפעולית.