- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
מכון תנובה למחקר, הממוקם ברחובות, נוסד בשנת 2000 במטרה ליצור דו שיח בין התעשייה לגופים ולאנשי מקצוע בתחומי הבריאות, המזון והתזונה ובמטרה להוות מקור ידע מדעי , מהימן ומקצועי לקהילת המומחים במזון ותזונה.
מכון תנובה למחקר מוציא לאור שלוש פעמים בשנה את מגזין Review , הסוקר את המגמות והמחקרים העדכניים ביותר בנושאי תזונה ובריאות וכן עורך מפגשים וכנסים מקצועיים במגוון נושאים. במסגרות אלו המכון משתף פעולה עם למעלה מ 150 מומחים בישראל במגוון נושאים.
צוות המכון:
פרופ' זמיר הלפרן – יו"ר הועדה המדעית
נגה שורץ-משולם – מנהלת תחום בריאות, תשלובת החלב
לימור בן-אליהו אבראשי – מידענית
טליה לביא – דיאטנית קלינית ועורכת המגזין Review
רותי אבירי – דיאטנית קלינית
גלית שניר – דיאטנית קלינית