נגישות

אודותינו

מכון תנובה למחקר מכון תנובה למחקר, הממוקם ברחובות, נוסד בשנת 2000 במטרה ליצור דו שיח בין התעשייה לגופים ולאנשי מקצוע בתחומי הבריאות, המזון והתזונה ובמטרה להוות מקור ידע מדעי , מהימן ומקצועי לקהילת המומחים במזון ותזונה.

מכון תנובה למחקר מוציא לאור שלוש פעמים בשנה את מגזין Review , הסוקר את המגמות והמחקרים העדכניים ביותר בנושאי תזונה ובריאות וכן עורך מפגשים וכנסים מקצועיים במגוון נושאים. במסגרות אלו המכון משתף פעולה עם למעלה מ 150 מומחים בישראל במגוון נושאים.
צוות המכון:

פרופ' זמיר הלפרן – יו"ר הועדה המדעית
נגה שורץ-משולם – מנהלת תחום בריאות, תשלובת החלב
לימור בן-אליהו אבראשי – מידענית
טליה לביא – דיאטנית קלינית ועורכת המגזין Review
רותי אבירי – דיאטנית קלינית
גלית שניר – דיאטנית קלינית