נגישות

גיליון 50 – גיליון היובל – ינואר 2017

משולחן המערכת

בינואר 2000 נולד מגזין Review 
17 שנים שהוא פוגש דיאטנים, רופאים ובעלי מקצוע אחרים הנוגעים בעולם התזונה דרך מילים, גרפים, טבלאות ורפרנסים. 17 שנים ברציפות שהגליון יוצא לאור 3 פעמים בכל שנה, ומביא איתו מאמרים של מיטב אנשי המקצוע והמדע בכל נושא.

רבים מקוראי המגזין "נולדו מקצועית" אחריו, רבים מקוראיו הצטרפו לקהילת המטפלים ופגשו את המגזין כעובדה שרירה וקיימת כחלק מעולמם המקצועי.
מעטים הפרויקטים בתחום התזונה שמגלים מקצועיות ועקביות לאורך זמן כה רב.

צוות המגזין, הכולל את פרופ' זמיר הלפרן, רותי אבירי, נגה שורץ, גלית שניר וטליה לביא מאותגר שלוש פעמים בשנה להגיש לקוראיו גליון בנושא חדש, הכולל את מיטב המאמרים, שנכתבים ע"י מיטב המומחים.
כן, אנחנו גאים. בהחלט גאים. וגם מתרגשים, מהדרך בה מיצבנו את המגזין ככתב עת מוערך מאד בקרב קוראיו.

פנינו קדימה להמשיך ולהגיש לכם, קוראינו היקרים, סקירות מרתקות, מקיפות, חדשניות ומקצועיות בכל נושא שהוא חדש או מתחדש ודינאמי בעולם התזונה.

גליון חגיגי זה יוצא במתכונת מיוחדת. הוא איננו עוסק בתחום אחד אלא, כולל עשרה מאמרים, הסוקרים עשרה תחומים מרכזיים, מנקודת מבט הסוקרת את השינויים שחלו במהלך כמעט שני העשורים מאז לידתו של המגזין.

תודה לכם על הנאמנות לכל אורך השנים