נגישות

לביבות אשל ושיבולת שועל

2017-05-28
לביבות אשל ושיבולת שועל

מידע כללי

ציון גולשים:

5 מתוך 5

דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
12

המצרכים הדרושים ללביבות אשל ושיבולת שועל

  • 1 גביע אשל תנובה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות גדושות קמח תופח
  • 2 כפות גדושות שיבולת שועל
  • 2 כפיות סוכר
  • מעט תמצית וניל
  • 6 חצאי אגוזי מלך טבעיים
  • 6 חצאי שקדים טבעיים
  • 4 כפיות שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה: ללביבות אשל ושיבולת שועל

1. מערבבים בקערה: ביצה, אשל, קמח, סוכר, מעט תמצית וניל ושיבולת שועל.
2. קוציים את השקדים ואגוזי המלך במערבל מזון לאבקה דקה ומוסיפים לתערובת.
3. מחממים כפית שמן במחבת טפלון.
4. באמצעות כף יוצקים למחבת שלוליות מהתערובת. כאשר נראות בועות על פני הלביבה הופכים באמצעות המרית.

למנה: ללביבות אשל ושיבולת שועל

70 קלוריות ; 2 גרם חלבון ; 6 גרם פחמימות ; 4 גרם שומן ; 30 מ"ג נתרן 
דרגו
חזרה למתכוני דיאטניות