- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן
2017-05-28
מידע כללי
ציון גולשים:
0 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
3
המצרכים הדרושים למאפי פילו אישיים עם גבינות צאן
- 1 עלה בצק פילו מעדנות
- תרסיס שמן
- 2 ביצים
- 160 מ"ל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
- 150 גרם ברוקולי קפוא סנפרוסט
- 25 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
- 35 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 5%
- 35 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס 5%
- קורט מלח
- פלפל שחור גרוס
- קוקוטים לאפיה
אופן ההכנה: למאפי פילו אישיים עם גבינות צאן
1. חותכים את על הפילו ל - 3 חלקים שווים.
2. מרססים את עלי הפילו בתרסיס שמן ומניחים אותם בתוך קוקוטים לאפייה.
3. מערבבים את כל חומרי המלית היטב.
4. יוצקים את המלית לתוך הקוקוט.
5. אופים כ - 25 דקות ב - 160 מעלות.
2. מרססים את עלי הפילו בתרסיס שמן ומניחים אותם בתוך קוקוטים לאפייה.
3. מערבבים את כל חומרי המלית היטב.
4. יוצקים את המלית לתוך הקוקוט.
5. אופים כ - 25 דקות ב - 160 מעלות.
למנה: למאפי פילו אישיים עם גבינות צאן
296 קלוריות ; 16 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 19 גרם שומן ; 539 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.