- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
קינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער
2017-05-28
מידע כללי
ציון גולשים:
4 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
12
המצרכים הדרושים לקינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער
- לפירורים:
- 50 גרם חמאת תנובה
- 80 גרם קמח
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- קרם גבינה:
- 300 גרם גבינה לבנה תנובה 5%
- 80 גרם סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס שמנת מתוקה 32% שומן
- 1 כוס פירות יער: תותים, פטל, דובדבנים, אוכמניות. (אפשרי גם קפוא)
אופן ההכנה: לקינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער
פירורים:
1. מעבדים את המצרכים לבצק.
2. משטחים בתבנית ואופים בחום 170 עד שמזהיב, ואז מצננים ומפוררים.
למלית הגבינה:
1. מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל.
2. מקציפים את השמנת ומקפלים את תערובת הגבינה לקצפת.
להגשה:
1. שמים בתחתית הכוס פירות יער.
2. ממלאים את הכוסות עד 3/4 גובה בקרם גבינה.
3. מפזרים כפית פירורים מעל וכמה אוכמניות או פרי יער אחר מלמעלה לקישוט.
4. מקררים כחצי שעה ומגישים.
1. מעבדים את המצרכים לבצק.
2. משטחים בתבנית ואופים בחום 170 עד שמזהיב, ואז מצננים ומפוררים.
למלית הגבינה:
1. מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל.
2. מקציפים את השמנת ומקפלים את תערובת הגבינה לקצפת.
להגשה:
1. שמים בתחתית הכוס פירות יער.
2. ממלאים את הכוסות עד 3/4 גובה בקרם גבינה.
3. מפזרים כפית פירורים מעל וכמה אוכמניות או פרי יער אחר מלמעלה לקישוט.
4. מקררים כחצי שעה ומגישים.
למנה: לקינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער
144 קלוריות ; 3 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 8 גרם שומן ; 58 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.