- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
קרפצ'יו סלק וגבינות
2017-05-28
מידע כללי
ציון גולשים:
0 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
4
המצרכים הדרושים לקרפצ'יו סלק וגבינות
- 2 סלקים מבושלים
- 100 גרם גבינת פטה פיראוס 5%
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 כף שמן זית
- 50 גרם צנוברים
- 20 גרם נבטי אלפלפא
אופן ההכנה: לקרפצ'יו סלק וגבינות
1. פורסים את הסלק לפרוסות דקות.
2. בוזקים שמן זית וחומץ בלסמי מעל.
3. מגרדים מעל את גבינת הפטה.
4. מפזרים צנוברים קלויים (לקלות על מחבת נקייה - עד השחמה קלה).
5. מניחים את הנבטים במרכז המנה.
2. בוזקים שמן זית וחומץ בלסמי מעל.
3. מגרדים מעל את גבינת הפטה.
4. מפזרים צנוברים קלויים (לקלות על מחבת נקייה - עד השחמה קלה).
5. מניחים את הנבטים במרכז המנה.
למנה: לקרפצ'יו סלק וגבינות
186 קלוריות ; 7 גרם חלבון ; 8 גרם פחמימות ; 14 גרם שומן ; 431 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.