נגישות

קרפצ'יו סלק וגבינות

2017-05-28
קרפצ'יו סלק וגבינות

מידע כללי

ציון גולשים:

0 מתוך 5

דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
4

המצרכים הדרושים לקרפצ'יו סלק וגבינות

  • 2 סלקים מבושלים
  • 100 גרם גבינת פטה פיראוס 5%
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כף שמן זית
  • 50 גרם צנוברים
  • 20 גרם נבטי אלפלפא

אופן ההכנה: לקרפצ'יו סלק וגבינות

1. פורסים את הסלק לפרוסות דקות.
2. בוזקים שמן זית וחומץ בלסמי מעל.
3. מגרדים מעל את גבינת הפטה.
4. מפזרים צנוברים קלויים (לקלות על מחבת נקייה - עד השחמה קלה).
5. מניחים את הנבטים במרכז המנה.

למנה: לקרפצ'יו סלק וגבינות

186 קלוריות ; 7 גרם חלבון ; 8 גרם פחמימות ; 14 גרם שומן ; 431 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים
דרגו
חזרה למתכוני דיאטניות