נגישות

מרק כדורי בשר ונודלס

2014-09-29 חשוב לשלב בשר בקר בתפריט של ילדים. בבשר בקר יש כ- 18 נתחים, מחציתם מכילים עד 5% שומן וחלקם אף מכיל פחות שומן מעוף.

מידע כללי

ציון גולשים:

4 מתוך 5

דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
בשר
מס' מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
שעה ורבע

המצרכים הדרושים למרק כדורי בשר ונודלס

אופן הכנה למרק כדורי בשר ונודלס

1. מערבבים את העוף והבקר עם פירורי הלחם, הבצל, הג'ינג'ר והשום. לשים לעיסה אחידה, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

2. להכנת המרק: חותכים את הירקות לקוביות בינוניות ומחלקים ל- 3 מנות. בסיר גדול מחממים 1 כף שמן זית ומקפיצים כל מנת ירקות כ- 2 דקות. ניתן להוסיף שמן לטיגון במידת הצורך.

3. מעבירים את הירקות לסיר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

4. בעזרת כפית רטובה יוצרים כדורים קטנים של בשר, ובעזרת אצבע מורידים לתוך סיר המרק.

5. מבשלים 15 דקות על סף רתיחה על אש קטנה. מגישים בקערה אישית עם נודלס, מתבלים ברוטב טריאקי ובמעט כוסברה.

 

טיפ השף:

אין צורך להוסיף ביצה לתערובת הבשר, ניתן ללוש היטב ולחבר את המסה בעזרת חלבוני הבשר.

דיאטנית תנובה ממליצה למרק כדורי בשר ונודלס

חשוב לשלב בשר בקר בתפריט של ילדים. בבשר בקר יש כ- 18 נתחים, מחציתם מכילים עד 5% שומן וחלקם אף מכיל פחות שומן מעוף.

דרגו
חזרה למתכונים לילדים