- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
פנקייקס גבינה צהובה
2014-09-30 שתפו את הילדים בהכנת המנה. הם יכולים להוסיף את המרכיבים לקערת הערבוב ולבחוש.
מידע כללי
ציון גולשים:
5 מתוך 5
דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
30 דקות
המצרכים הדרושים לפנקייקס גבינה צהובה
- 1 ביצה "תנובה", טרופה
- 1 כוס קמח תופח
- 3/4 כוס חלב "תנובה" 3%
- כף שמן קנולה
אופן הכנה לפנקייקס גבינה צהובה
1. מעבירים את כל חומרי הגלם לקערת ערבוב בינונית. בעזרת מטרפה טורפים לאט עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
2. מחממים מחבת טפלון נקייה לחום בינוני. לאחר שהמחבת מתחממת, יוצקים בעזרת מצקת עיגולים בינוניים מהבלילה אל המחבת. יש לשמור על מרווח 2-3 ס"מ בין עיגולי הפנקייקס במחבת.
3. צולים עד שמתחילות בועות קטנות. הופכים את הפנקייקס בעזרת טרווד שטוח וצולים לעוד דקה. מגישים חם.
טיפ השף:
ניתן להוסיף לבלילה 2 כפות גבינה בולגרית פיראוס מפוררת.
דיאטנית תנובה ממליצה לפנקייקס גבינה צהובה
שתפו את הילדים בהכנת המנה. הם יכולים להוסיף את המרכיבים לקערת הערבוב ולבחוש.
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.