נגישות

פשטידת פסטה בטעם פיצה

2014-09-30 מתכון זה מהווה דרך מצויינת לצרוך מנת חלב גם בארוחה חמה.​
פשטידת פסטה בטעם פיצה

מידע כללי

ציון גולשים:

4 מתוך 5

דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
כ- 15 מנות
זמן הכנה:
שעה

המצרכים הדרושים לפשטידת פסטה בטעם פיצה

  • 500 גרם פסטה חלולה (קונכיות, פנה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (לא רסק עגבניות)
  • כפית אורגנו יבש

אופן הכנה לפשטידת פסטה בטעם פיצה

1. מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה מבחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים ומצננים במים.
2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
3. מערבבים עגבניות מרוסקות, אורגנו, גבינות, ביצים וזיתים בקערה. מוסיפים פסטה, ממליחים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת.
4. אופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.

 

טיפ השף:

ניתן לנצל ולרסק עגבניות  רכות מהמקרר​

דיאטנית תנובה ממליצה לפשטידת פסטה בטעם פיצה

מתכון זה מהווה דרך מצויינת לצרוך מנת חלב גם בארוחה חמה.​

דרגו
חזרה למתכונים לילדים