נגישות

ראפ טורטיות חביתת בולגרית ועלי רוקט ושרי

2014-09-30 מומלץ לצרוך 3 מנות חלב במהלך היום. מנה אחת ממתכון זה מספקת מנת חלב אחת. כמו כן, גבינה בולגרית של פיראוס הינה דלה בלקטוז​.
ראפ טורטיות חביתת בולגרית ועלי רוקט ושרי

מידע כללי

ציון גולשים:

2 מתוך 5

דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
2 מנות
זמן הכנה:
20 דקות

המצרכים הדרושים לראפ טורטיות חביתת בולגרית ועלי רוקט ושרי

  • קורט מלח קטן
  • 3/4 כוס עלי רוקט חתוכים גס
  • 6 עגבניות שרי, פרוסות
  • 2 טורטיות
  • זיתים שחורים מגולענים​

אופן הכנה לראפ טורטיות חביתת בולגרית ועלי רוקט ושרי

1. מחממים מחבת טפלון רחבה עם כפית שמן קנולה לחום בינוני. במקביל, טורפים את הביצים בצלוחית רחבה ומתבלים במלח.
2. מוסיפים את הביצים הטרופות אל המחבת וצולים כדקה.
3. בעזרת תרווד שטוח משחררים את קצוות החביתה מהשוליים למניעת הדבקה והופכים. מפזרים מעל פני החביתה את הגבינה הבולגרית וצולים לעוד דקה וחצי. בסיום חוצים את החביתה. במקביל, מחממים את הטורטיות כחצי דקה בכל צד במחבת רחבה.

4. על כל טורטיה מניחים חצי מהחביתה. בשליש הקרוב אלינו מניחים חופן מעלי הרוקט ומפזרים מעל מעגבניות השרי.
אוחזים בקצוות הטורטייה ומגלגלים תוך כדי דחיסת המילוי פנימה לצורת גליל. מגישים חם וטרי.

 

טיפ השף:

אין צורך למרוח שומן כמו מיונז מעל הטורטייה בגלל הלחות הנמצאת בחביתה הטרייה.​

דיאטנית תנובה ממליצה לראפ טורטיות חביתת בולגרית ועלי רוקט ושרי

מומלץ לצרוך 3 מנות חלב במהלך היום. מנה אחת ממתכון זה מספקת מנת חלב אחת. כמו כן, גבינה בולגרית של פיראוס הינה דלה בלקטוז​.

דרגו
חזרה למתכונים לילדים