- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
שלוש דרכים לשדרוג החביתה
2015-09-02 מגוון דרכים לשדרג את החביתה לבוקר- רק נשאר לבחור איזה: ברוקולי וגבינת פטה, בצל ירוק ופתיתי עמק מגוררת או ממרח עגבניות מיובשות אוליביה. ובתאבון!מידע כללי
ציון גולשים:
4 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי/פרווה
מס' מנות:
1
זמן הכנה:
10 דקות (כל חביתה)
המצרכים הדרושים לשלוש דרכים לשדרוג החביתה
- חביתה מס' 1: ברוקולי וגבינת פטה
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- תפרחות ברוקולי של סנפרוסט
- גבינה בולגרית פיראוס
- חביתה מס' 2: ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
- 2 כפות בזיליקום טרי פרוס דק דק
- חביתה מס' 3: בצל ירוק ופתיתי עמק מגוררת
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל ירוק פרוס דק
- גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה לשלוש דרכים לשדרוג החביתה
מחממים את שמן הזית במחבת, סופגים את יתרת השמן בעזרת נייר סופג.
מטגנים את הביצים המקושקשות ומוסיפים את כל יתר התוספות שאוהבים.
הופכים את החביתה וטורפים
לבריאות!
מטגנים את הביצים המקושקשות ומוסיפים את כל יתר התוספות שאוהבים.
הופכים את החביתה וטורפים
לבריאות!
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.