נגישות

בטטה צלוייה עם גבינה צהובה

2014-09-29 בשילוב עם ירקות, מנה זו מהווה ארוחה שלמה ומאוזנת.
בטטה צלוייה עם גבינה צהובה

מידע כללי

ציון גולשים:

5 מתוך 5

דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
2 מנות
זמן הכנה:
10 דקות

המצרכים הדרושים לבטטה צלוייה עם גבינה צהובה

  • בטטה בינונית
  • קורט מלח
  • שמן זית

אופן הכנה לבטטה צלוייה עם גבינה צהובה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות בינוניות.
3. מטבלים בקורט מלח וכפית שמן זית, ומעבירים לתבנית קטנה. צולים את הבטטה עד לריכוך מלא ומצננים.
4. מועכים עם מזלג את הבטטה. מעבירים לקערית ומוסיפים מעל את הגבינה הצהובה (עדיף מגורדת). מערבבים היטב ומגישים פושר.

טיפ השף:

ניתן להוסיף גזר שלם קלוף וחתוך, לצלייה עם הבטטה בתנור

דיאטנית תנובה ממליצה לבטטה צלוייה עם גבינה צהובה

בשילוב עם ירקות, מנה זו מהווה ארוחה שלמה ומאוזנת.

דרגו
חזרה למתכונים לפעוטות