- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
חטיפי מאפינס עם זיתים
2015-08-26מידע כללי
ציון גולשים:
5 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
מס' מנות:
12 יחידות
זמן הכנה:
10 דקות הכנה+ 15 דקות אפייה
המצרכים הדרושים לחטיפי מאפינס עם זיתים
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס פתיתי שיבולת שועל טחונים
- 1/2 כפית מלח
- 2 ביצים
- 250 גרם קוטג' (1 קופסה)
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת (לבקש במחלקת הגבינות לפי משקל)
- 1/2 כוס חלב
- 4 כפות שמן זית
- 3 כפות ממרח זיתים אוליביה
- 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות
- פתיתי שיבולת שועל שלמים לקישוט
אופן ההכנה לחטיפי מאפינס עם זיתים
- מערבבים את כל המרכיבים למעט פתיתי שיבולת השועל המיועדים לקישוט.
- ממלאים תבנית שקעים או עטרות נייר המיועדות לאפייה עד 2/3 גובה, מפזרים מעל פתיתי שיבולת השועל.
- אופים בחום בינוני, 175 מעלות במשך כ-15 דקות עד שקיסם שננעץ בלב המאפה יוצא יבש.
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.