נגישות

מאפינס פטריות-גבינה ממכר

2016-01-17 מאפינס גבינה ופטריות עשירים בטעמים מושלמים לאירוח חורפי. פשוט מערבבים, אופים ואוכלים. גם הילדים יכולים!

מידע כללי

ציון גולשים:
דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
18 יחידות
זמן הכנה:
30 דקות

המצרכים הדרושים למאפינס פטריות-גבינה ממכר

  • 1 כוס קמח לבן 
  • 1 כוס קמח מלא 
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור 
  • 1 סלסלה של פטריות שמפניון, קצוצות 

אופן ההכנה למאפינס פטריות-גבינה ממכר

מחממים תנור ל- 180 מעלות.
במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הפטריות עד שמשנות את צבען וכל הנוזלים מתאדים. מתבלים במלח, פלפל. מעבירים לצינון.
בקערה מערבבים את היבשים: קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל ומערבבים היטב.
בקערה אחרת מערבבים חלב, ביצים, שמן, יוגורט ועירית קצוצה.
מחברים את התערובות ומערבבים עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הפטריות ואת הגבינה הבולגרית המפוררת, ומערבבים לפיזור אחיד.
מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. בעזרת כף יוצקים לתבניות שקעים 2/3 מהגובה (לא יותר) ואופים כ 20 דקות, עד שהמאפינס תופחים ומוכנים.
מצננים קלות ומגישים עם זילוף של גבינת שמנת ועירית. 
דרגו
חזרה למתכונים לפעוטות