נגישות

סלט קצוץ של פסטרמה, ברוקולי וחסה

2014-09-29 פסטרמה "טירת צבי" עשויה מחזה עוף דל שומן.
סלט קצוץ של פסטרמה, ברוקולי וחסה

מידע כללי

ציון גולשים:

3 מתוך 5

דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
בשרי
מס' מנות:
2 מנות
זמן הכנה:
10 דקות

המצרכים הדרושים לסלט קצוץ של פסטרמה, ברוקולי וחסה

אופן הכנה לסלט קצוץ של פסטרמה, ברוקולי וחסה

1. מכינים בכיור קערה עם מים קרים ו- 6 קוביות קרח.
2. מבשלים את הברוקולי כ- 6 דקות בסיר קטן עם מים רותחים.
3. מוציאים עם כף רשת את הברוקולי לקערת מי הקרח ומצננים.
4. מסננים את הברוקולי וחותכים את הירקות והפסטרמה לקוביות קטנות.
5. מערבבים את הכל ביחד.

טיפ השף:

צינון הברוקולי במי קרח שומר על צבעו הירוק של פרח הברוקולי ומסייע למניעת בישול יתר של הירק.

דיאטנית תנובה ממליצה לסלט קצוץ של פסטרמה, ברוקולי וחסה

פסטרמה "טירת צבי" עשויה מחזה עוף דל שומן.

דרגו
חזרה למתכונים לפעוטות