נגישות

תפוח אדמה עם גבינת יוגורט קלה ושמן זית

2014-09-29 המתכון מתאים לילדים שאוכלים לבד עם כפית. חשוב לזכור ולעודד ילדים לאכילה עצמאית.
תפוח אדמה עם גבינת יוגורט קלה ושמן זית

מידע כללי

ציון גולשים:

3 מתוך 5

דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
2 מנות
זמן הכנה:
50 דקות

המצרכים הדרושים לתפוח אדמה עם גבינת יוגורט קלה ושמן זית

  • כפית שמן זית​​

אופן הכנה לתפוח אדמה עם גבינת יוגורט קלה ושמן זית

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. עוטפים היטב את תפוחי האדמה בנייר כסף וצולים בתנור עד לריכוך מלא (בערך 45 ד').
3. מצננים על השיש וקולפים את תפוחי האדמה בעזרת סכין קטנה.
4. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ומעבירים לצלחת.
5. בצלוחית עמוקה מערבבים בעזרת כף את הגבינה הלבנה עם היוגורט וכמה טיפות של שמן זית. יוצקים מעל תפוחי האדמה כמות לא גדולה מהיוגורט.

טיפ השף:

מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר ובצלחת רחבה עם שוליים מעט גבוהים.

דיאטנית תנובה ממליצה לתפוח אדמה עם גבינת יוגורט קלה ושמן זית

המתכון מתאים לילדים שאוכלים לבד עם כפית. חשוב לזכור ולעודד ילדים לאכילה עצמאית.

דרגו
חזרה למתכונים לפעוטות