נגישות

סחלב חם של חורף

2016-01-17 לפעמים כל מה שצריך ביום קריר זה משקה מפנק ומחמם. צפו במתכון שלנו לסחלב חם וטעים שלא תוכלו להפסיק לשתות עם כל המשפחה.

מידע כללי

ציון גולשים:
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
2 מנות
זמן הכנה:
15 דקות

המצרכים הדרושים לסחלב חם של חורף

  • 1 וחצי כוסות חלב קר תנובה
  • 2 כפות סחלב אפור/ טריפוליטאי (עשוי מדוחן, להשיג בשווקים ובחניות תבלינים)*
  • 1-2 כפיות סוכר (אפשר יותר, לפי הטעם)
  • לציפוי:
  • מקל קינמון, קינמון טחון, שבבי קוקוס, פיסטוקים קצוצים 

אופן ההכנה לסחלב חם של חורף

מערבבים חצי כוס חלב קר עם 2 כפות סחלב עד להמסה
שמים כוס חלב ואת הסוכר בקלחת ומביאים לרתיחה
ברגע שמתחיל לרתוח מוסיפים את החלב המעורבב עם הסחלב
מבשלים תוך כדי ערבוב עד שמסמיך
מסירים מהאש יוצקים לכוסות
מגישים עם מקל קינמון ומפזרים קינמון טחון, פיסטוקים וקוקוס
* ניתן להחליף את הסחלב בקורנפלור ולהוסיף לחלב כמה טיפות של מי ורדים. 
דרגו
חזרה למתכונים לבני נוער