- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
סלט פיצה
2015-09-01 כל מה שטעים בפיצה וכל מה שבריא בסלט להכנה פשוטה בלי מאמץמידע כללי
ציון גולשים:
4 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
1 קערת סלט משפחתית
זמן הכנה:
10 דקות
המצרכים הדרושים לסלט פיצה
- 4 עגבניות אדומות ובשלות חתוכות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
- חופן עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם (כוסברה, אורגנו, פטרוזיליה, בצל ירוק)
- חופן זיתים ירוקים ענקיים "בונגילוס"
- חופן זיתים שחורים מזן "קלמטה"
- גבינה בולגרית פיראוס
- 2-3 כפות כוס שמן זית
- מיץ מחצי לימון / ליים
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה לסלט פיצה
מערבבים בעדינות את מרכיבי הסלט, מקשטים בגבינה ומגישים מיד.
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.