נגישות

קרמבל תות קראנצ'י

2016-01-17 מי שטעם קרמבל תות חם ישר מהתנור לא ישכח את שילוב המושלם בין קראנץ' לפרי העסיסי והנימוח. קינוח מפנק ומחמם לבטן וללב. בתיאבון!

מידע כללי

ציון גולשים:
דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
30 דקות

המצרכים הדרושים לקרמבל תות קראנצ'י

  • ¾ כוס קמח 
  • ¾ כוס שיבולת שועל 
  • 100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות 
  • ½ כפית קינמון 
  • 3 כפות סוכר 
  • ½ קילו תותים, חצויים 
  • 1-2 תפוח גרנד סמית, חתוך לקוביות קטנות 

אופן ההכנה לקרמבל תות קראנצ'י

מחממים תנור ל- 190 מעלות.
בקערה שמים את הקמח, שיבולת השועל, חמאה, קינמון ו- 3 כפות סוכר, מעבדים ומפוררים עם הידיים עד שמתקבלת תערובת פירורית (לא בהכרח אחידה).

# הערה: ניתן לעשות שלב זה במעבד מזון בפולסים קצרים.
בתבנית המתאימה לאפייה מניחים תותים, קוביות תפוח-עץ, מפזרים סוכר ומערבבים את הפירות לפיזור הסוכר.
מפזרים את הפירורים מעל לפירות ואופים כחצי שעה, עד שהבצק מזהיב קלות והפירות רכים ומבעבעים. 

דרגו
חזרה למתכונים לבני נוער