נגישות

רוטב לפיצה עם משולשי טורטיות קראנצ׳יות

2014-10-01 רוטב עגבניות ביתי עשיר בליקופן, עם טורטיות מקמח מלא. מתאים מאד לארוחת ביניים, נשנוש ואירוח של חברים.

מידע כללי

ציון גולשים:
דרגת קושי:
קל
מס' מנות:
10
זמן הכנה:
45 דקות לרוטב + 10 דקות לקראנצ' טורטיות

המצרכים הדרושים לרוטב לפיצה עם משולשי טורטיות קראנצ׳יות

  • ​1 חבילת טורטיות מקמח מלא
  • תרסיס שמן זית
  • תבלין אורגנו מיובש
  • לרוטב:
  • 1 בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסה עגבניות מרוסקות (800 גרם)
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גרם)
  • 1/2 כוס מים 
  • 1 כפית תבלין אורגנו מיובש או עלים טריים מ-2 גבעולים
  • 1 כפית מחוקה סוכר
  • קורט מלח, פלפל שחור

​אופן הכנה לרוטב לפיצה עם משולשי טורטיות קראנצ׳יות

​מכינים מראש את הרוטב:
1.מאדים את הבצל בשמן הזית, מוסיפים את השום ואת שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
2.מבשלים על להבה נמוכה במשך 1/2 שעה לפחות, עד להסמכת הרוטב. מצננים במקרר.

לפני ההגשה:
3.מניחים נייר אפיה בתבנית ומשמנים אותו עם ספריי שמן.
4.חותכים את הטורטיות ל-8 משולשים ומניחים בתבנית. אצלי נכנסו משולשים מ- 3 טורטיות בתבנית. לכמות נוספת של טורטיות חוזרים על התהליך.
5.מרססים את המשולשים בתרסיס השמן, מפזרים מתבלין האורגנו ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 4 דקות עד שמתקבלים משולשים קראנצ'יים. הזהרו שלא יישרף.
6.מגישים את הטורטיות האפויות יחד עם הרוטב.

המלצת השף: להוסיף פרוסות של ירקות טריים לטבילה ברוטב וגבינות רכות כגון קוטג' או גבינה במרקם שמנת 5%.

המתכון היה טעים? היכנסו עכשיו גם לעמוד המוצר הטעים שלנו - רוטב לפיצה!
דרגו
חזרה למתכונים לבני נוער