- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
רצועות בקר וירקות בטמפורה
2014-09-30 בטיגון בשמן עמוק נספג פחות שומן עקב היווצרות קרום מיידי סביב המזון המטוגן, דבר שמונע משאר השמן לחדור אליו.מידע כללי
ציון גולשים:
3 מתוך 5
דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
בשרי
מס' מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
שעה של קירור הטמפורה במקרר + 20 דקות של בישול המנה
המצרכים הדרושים לרצועות בקר וירקות בטמפורה
- 400 גרם רצועות רחבות "אווזית" של "אדום אדום"
- לטמפורה:
- ביצה "תנובה", טרופה
- 2/3 עד כוס מים קרים מאוד
- 1/2 כוס קורנפלור
- כוס קמח מנופה
- 1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
- לירקות בטמפורה:
- שמן קנולה לטיגון עמוק כוס קמח ברוקולי / פטריות / גזר גמדי של "סנפרוסט", מופשר
- להגשה:
- 1 כוס רוטב צ'ילי מתוק "אוליביה"
- 1 כוס רוטב טריאקי "אוליביה"
אופן הכנה לרצועות בקר וירקות בטמפורה
1. מכינים את הטמפורה - טורפים את הביצה עם המים, מוסיפים קורנפלור, קמח ומתבלים בפלפל אנגלי.
2. מעבירים את הירקות לטבילה קלה בקמח ומכאן לתערובת הטמפורה.
3. מחממים שמן בטיגון עמוק לחום בינוני ומטגנים את הירקות.
4. מצפים את רצועות הבשר בקמח, טובלים בבלילת הטמפורה ומטגנים.
טיפ השף:
"אווזית" הינו נתח המכיל פחות מ- 5% שומן ומכיל פחות כולסטרול מאשר בעוף, הודו או דגים.
דיאטנית תנובה ממליצה לרצועות בקר וירקות בטמפורה
בטיגון בשמן עמוק נספג פחות שומן עקב היווצרות קרום מיידי סביב המזון המטוגן, דבר שמונע משאר השמן לחדור אליו.
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.