נגישות

רצועות בקר וירקות בטמפורה

2014-09-30 בטיגון בשמן עמוק נספג פחות שומן עקב היווצרות קרום מיידי סביב המזון המטוגן, דבר שמונע משאר השמן לחדור אליו.​

מידע כללי

ציון גולשים:

3 מתוך 5

דרגת קושי:
בינוני
סוג מתכון:
בשרי
מס' מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
שעה של קירור הטמפורה במקרר + 20 דקות של בישול המנה

המצרכים הדרושים לרצועות בקר וירקות בטמפורה

  • 1/2 כוס קורנפלור
  • כוס קמח מנופה
  • 1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
  • לירקות בטמפורה:

אופן הכנה לרצועות בקר וירקות בטמפורה

1. מכינים את הטמפורה - טורפים את הביצה עם המים, מוסיפים קורנפלור, קמח ומתבלים בפלפל אנגלי.

2. מעבירים את הירקות לטבילה קלה בקמח ומכאן לתערובת הטמפורה.

3. מחממים שמן בטיגון עמוק לחום בינוני ומטגנים את הירקות.

4. מצפים את רצועות הבשר בקמח, טובלים בבלילת הטמפורה ומטגנים.

 

טיפ השף:

"אווזית" הינו נתח המכיל פחות מ- 5% שומן ומכיל פחות כולסטרול מאשר בעוף, הודו או דגים.

דיאטנית תנובה ממליצה לרצועות בקר וירקות בטמפורה

בטיגון בשמן עמוק נספג פחות שומן עקב היווצרות קרום מיידי סביב המזון המטוגן, דבר שמונע משאר השמן לחדור אליו.​

דרגו
חזרה למתכונים לבני נוער