- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
קבוצת תנובה היא קבוצת המזון הגדולה והמובילה בישראל, פועלת כבר 90 שנים ומביאה לכל בית בישראל מוצרי חלב טריים (תחת מותג הבית 'תנובה', עמק, יופלה, פיראוס), ביצים, מוצרי ירקות קפואים (סנפרוסט), מוצרי עוף מצוננים וקפואים (מאמא עוף), מוצרי מאפה קפואים (מעדנות), פטם טרי, בשר בקר טרי (אדום אדום), דגים ועוד.
רובה המוחלט של פעילות תנובה היא בישראל וכ- 7 מיליון מוצריה מסופקים מידי יום לכ- 18,000 לקוחות בכל רחבי ישראל.
מחזור הפעילות של קבוצת תנובה עומד על כ- 7 מיליארד ₪ בשנת 2014 (כולל חברות בהן תנובה שותפה ב-50% ומטה*).
תנובה מעסיקה כ- 6500 עובדים ב- 36 אתרים מקרית שמונה בצפון ועד אילת שבדרום.
למעלה מ- 80% מחומרי הגלם של קבוצת תנובה מקורם בחקלאות הישראלית, והקבוצה עובדת מול 1700 חקלאים ו- 6500 ספקים.
בתחום היוגורטים יש לתנובה שיתוף פעולה בינלאומי עם חברת Yoplait, שיתוף פעולה בו תנובה מהווה מרכז מו"פ עצמאי ומוביל המפתח מוצרים עבור הטעם הישראלי.
קבוצת תנובה פועלת מתוך תחושת אחריות לקהילה בה היא חיה ופועלת. הקבוצה מפעילה מחלבה שהוקמה תחת החזון של שמירה על הסביבה וממחזרת את כל תוצרי החלב. בנוסף, תנובה פעילה ותורמת לקהילה הן באמצעות תרומה של מזון והן באמצעות פרוייקט דגל חדשני - "בתי לגדול טוב" הפזורים ברחבי ישראל.
קבוצת תנובה מחויבת ופועלת לשיפור מתמיד, של סל מוצרים בסיסי ויומיומי לתזונה בריאה של כל בית וילד בישראל.
*שתוצאותיהן אינן מאוחדות עם תנובה בדוחותיה הכספיים.
המרכז ישרת את לקוחות החברה באזור אילת והערבה. המרכז הלוגיסטי החדש יקרא על שם יובל שטרן ז"ל שניהל את אגף בינוי ואיכות הסביבה בתנובה ב- 27 שנים האחרונות ונפטר לאחרונה
ארד כיהן בשורה של תפקידים בכירים בתנובה וביניהם מנהל שוק פרטי במכירות, מנהל מרלו"ג דרום בחטיבת הלוגיסטיקה והוביל את החטיבה לשורה של אתגרים והצלחות בתקופה מורכבת.
בהמשך להצלחת ששת הבתים הראשונים במיזם הייחודי של תנובה והחברה למתנ"סים הארצית, נפתח הבית השביעי בבאקה אל-גרבייה. זהו הבית השני שהוקם בחברה הערבית.