טירת צבי משיקה פסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד

בשורה לצרכנים: טירת צבי משיקה פסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד

בשורה לצרכנים: טירת צבי משיקה פסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד. ללא תוספת חומרים משמרים, ללא תוספת פוספטים, ללא גלוטן, דלת שומן ועם פחות נתרן.

עקיבא פולק מנכ"ל טירת צבי: "טירת צבי קשובה לציבור ונותנת מענה אמיתי לצרכנים המבקשים גם מוצרים עשויים מרכיבים טבעיים בלבד".

הסדרה החדשה כוללת: 3 מוצרים באריזות במדף המקרר בטעמים: פסטרמה דבש וסילאן, פסטרמה ברביקיו ופסטרמה פפריקה; ושלושה מוצרים במעדניות פסטרמה דבש וסילאן, פסטרמה ברביקיו ופסטרמה בציפוי פלפלי.

טירת צבי משיקה בימים אלו סדרת מוצרי פסטרמה עשויים מרכיבים טבעיים בלבד. חזה הודו: דל שומן,  ללא תוספת חומרים משמרים, ללא תוספת פוספטים, ללא צבעי מאכל, ללא גלוטן, ועם פחות נתרן.

בעקבות דו"ח ארגון הבריאות העולמי על בשר מעובד והעלייה במודעות הצרכנים לתזונה ואורח חיים בריא החליטה טירת צבי לתת מענה אמיתי לצרכניה ולפתח סדרה של מוצרים עשויים מרכיבים טבעיים בלבד.

עקיבא פולק, מנכ"ל טירת צבי: "חברת טירת צבי קשובה לציבור ולמגמת הבריאות העולמית ההולכת וגוברת, וכחלק ממהלך אסטרטגי כולל הוחלט להרחיב את סדרת מוצרי הפסטרמה גם לפסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד. מאז פרסום הדוח של ארגון הבריאות העולמי אנחנו מתמודדים עם הדרישה למזון המבוסס על רכיבים טבעיים מצד אחד  אך גם עם הצורך לשמור על מוצרים טעימים ובאיכות גבוהה. לאחר תהליך פיתוח ממושך וללא פשרה על האיכות והטעם אנו משיקים בימים אלו סדרת מוצרים חדשה של פסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד. בכוונתנו להרחיב בעתיד הקרוב את סדרת המוצרים מרכיבים טבעיים גם למוצרים נוספים".

המוצרים בסדרה החדשה כוללים אריזות למדף של פסטרמה דבש וסילאן, פסטרמה ברביקיו ופסטרמה פפריקה ושלושה מוצרים למעדניות פסטרמה דבש וסילאן, פסטרמה ברביקיו ופסטרמה בציפוי פלפלים.
האריזות למדף במשקל 200 גר'
כשרות הרב וורנר
ניתן להשיג ברשתות ובחנויות הנבחרות

אודות טירת צבי

'טירת צבי', שבימים אלו מציינת 70 שנה להיווסדה , מפתחת, מייצרת ומשווקת מעל ל 200 מוצרים שונים של מעדני בשר מאז 1946. בין המוצרים מגוון פסטרמות, נקניקים, נקניקיות ומוצרי בשר קפואים. בשנת 2000 רכשה תנובה 50% מהבעלות על טירת צבי, כשחברי קיבוץ טירת צבי מחזיקים ב-50% הנותרים. מפעל טירת צבי שוכן בבקעה מוקפת הרים, בדרומו של עמק בית שאן.

אתר האינטרנט של טירת צבי