ילדי קרית ביאליק השתתפו במסיבת חנוכה ב'בית לגדול טוב'

לכבוד חג החנוכה נערכה ב'בית לגדול טוב' קרית ביאליק, מרכז פנאי והעשרה לגיל הרך, מסיבת חנוכה קהילתית בהשתתפות ראש עיריית קרית ביאליק ועשרות ילדים והורים

קרית ביאליק חוגגת: עשרות ילדים והורים הגיעו ביום חמישי האחרון (10.12.2015) לטקס הדלקת נרות חגיגי במעמד ראש העיר ב'בית לגדול טוב' שבשכונת צור שלום ." 'בית לגדול טוב' הוא מקום שאורות דלוקים בו כל השנה, המקום הזה מביא את כל קריית ביאליק לצור שלום" אמר ראש העיר אלי דוקורסקי אשר הודה לצוות הבית על עבודתם המסורה והביע תקווה שהפעילות המבורכת תמשך.
במסיבת החנוכה צפו הילדים בהצגה המוזיקלית הנפלאה, "קסם האורים" של 'Fly הפקות' והתכבדו בסופגניות.

'בית לגדול טוב', המנוהל על-ידי צוות מדריכים חם ומקצועי, מציע לאורך כל השנה מגוון חוגים ופעילויות ללא עלות ובעלות סמלית לילדים מגיל לידה עד 6 ולבני משפחותיהם. בנוסף, הקהילה מוזמנת לקחת חלק בקבלת שבת, אירועים לכבוד חגים, ימי הולדת קהילתיים ועוד.

'בית לגדול טוב' בקרית ביאליק הוקם בדצמבר 2011 בשיתוף עם עיריית קריית ביאליק ורשת המרכזים הקהילתיים במסגרת מיזם אחריות חברתית ארצי של תנובה והחברה למתנ"סים הארצית. במסגרת מיזם זה מוקמים מרכזי פנאי והעשרה בערים ובשכונות פריפריאליות ברחבי הארץ. 'בית לגדול טוב' מעניקים לילדים בגיל הרך ולבני משפחותיהם הזדמנות ליהנות מפעילויות רבות ומגוונות מתוך חמישה עולמות תוכן: קוגניטיבי, מוטורי, אמנותי, פנאי וערכי ללא עלות או בעלות מסובסדת. עד היום הוקמו 7 בתים - ברחובות, קריית ביאליק, חיפה, טמרה, נצרת עלית, אופקים ובאקה אל-גרבייה.