נבחרות ישראל בכדורסל

01/06/2015

תנובה תעניק חסות ראשית לנבחרות ישראל בכדורסל בשנתיים הקרובות

תנובה, בין היתר, תסייע בפעילויות לעידוד והעצמה של הדור הצעיר של שחקני נבחרות הכדורסל,
ותפעל להקמת מועדון אוהדי נבחרות ישראל בכדורסל
שחקני הנבחרות ישתתפו בפרויקטים קהילתיים של תנובה

חברת תנובה חתמה על הסכם עם איגוד הכדורסל הישראלי למתן חסות לנבחרות ישראל בכדורסל עד מאי 2017, בהיקף של כ-1.8 מיליון שקל. בטקס החתימה שנערך הבוקר במשרדי תנובה בתל-אביב, השתתפו מנכ"ל תנובה- אריק שור, מנהלת חטיבת עסקים ושיווק בתשלובת תנובה- ענת גרוס- שון, יו"ר איגוד הכדורסל- עמירם הלוי , מאמן נבחרת הגברים- ארז אדלשטיין, המנהל המקצועי של נבחרות ישראל-  פיני גרשון, מנהל האגף המקצועי לנשים - טל נתן, כוכבת נבחרת ישראל נשים- שי דורון וכוכב נבחרת ישראל גברים- גל מקל.

במהלך האירוע העניקו שחקנית נבחרת הנשים שי דורון ושחקן נבחרת הגברים גל מקל את גופיית נבחרת ישראל למנכ"ל החברה המאמצת, אריק שור, כאות הוקרה.

נבחרת הגברים של ישראל תחל במהלך חודש יולי את הכנותיה למשחקי אליפות אירופה בכדורסל, היורובאסקט, אשר יתקיימו בקיץ בעיר מונפלייה שבצרפת.

כחלק משיתוף הפעולה שחקני ושחקניות כל הנבחרות ייטלו חלק ביוזמות קהילתיות של תנובה, כגון פרויקט "בית לגדול טוב", המפעיל מרכזים קהילתיים ברחבי הארץ, המעניקים פעילויות העשרה, פנאי ובילוי לילדים והורים מרקע כלכלי מוחלש.  כחלק מהסכם החסות, כל הנבחרות ישאו את לוגו תנובה על מדי המשחק ועל הבגדים הרשמיים שלהן, כשתנובה תערוך פעילויות במהלך משחקי הנבחרות הבוגרות לגברים ולנשים שיערכו בארץ.

אריק שור, מנכ"ל תנובה: "תנובה כחברה שמייצגת את הישראליות כבר 90 שנה גאה להיות נותנת החסות הראשית של הנבחרות הייצוגיות של ישראל בכדורסל ומאחלת להן הצלחה בכל המסגרות. עיקר גאוותנו בשיתוף הפעולה עם איגוד הכדורסל, הוא בתרומה ההדדית לקהילה, הקניית ערכים להישגיות ולמצוינות עבור הדור הצעיר, וכן בפעולות לעידוד הגדלת השותפות של אוהדי הנבחרות בחוויית הכדורסל הישראלית.

עמירם הלוי, יו"ר איגוד הכדורסל: "אני מבקש להודות לאנשי תנובה ובראשם המנכ"ל אריק שור על האמון בכדורסל הישראלי ככלל ונבחרות ישראל בפרט. אני לא חושב שאיגוד הכדורסל יכול היה למצוא נותן חסות, שמבחינתנו הוא שותף לדרך, טוב יותר, ערכי יותר וישראלי יותר מאשר תנובה. העובדה שתנובה בחרה לתת חסות לכל נבחרות ישראל, כולל הנבחרות הצעירות לבנות ולבנים, מלמדים על איזה סוג של שיתוף פעולה אנחנו מדברים, כי את נבחרת ישראל הבוגרת רבים רוצים, אבל רק תנובה בחרה להיות שותפה שלנו גם בעתיד הכדורסל הישראלי ולא רק ההווה.
אני רוצה להאמין ששיתוף הפעולה הזה יהיה הרבה יותר ארוך מאשר ההסכם שנחתם לשנתיים, כי מבחינתנו תנובה היא השותפה האידיאלית ואני מאמין ומשוכנע שיחד נביא את הכדורסל הישראלי ונבחרת ישראל להישגים נהדרים.
בשבילי כמושבניק שגדל על תנובה ועדיין עוסק בחקלאות,  אני רואה בזה כסגירת מעגל ומכיר ומוקיר בחשיבותה של תנובה לחברה ובכלל".