במהלך קיץ 2019, עשרות סטרטאפים מובילים בתחום המזון הגישו מועמדותם לתחרות שהתמקדה בתחומי טכנולוגיות מזון, אריזות מזון, פתרונות דיגיטליים צרכניים, אופטימיזציית שרשרת האספקה, חדשנות בשיווק ועוד.
חבר השופטים מנה דמויות מפתח בתחום הפודטק בישראל ובראשו עמדו אייל מליס, מנכ"ל תנובה ויואל אסתרון מו"ל כלכליסט.
חרגול פודטק ו-Innovopro המפיקים חלבון למאכל מחרגולים ומגרגרי חומוס, זכו בתחרות וייהנו מסיוע בשווי 300,000 ₪ לטובת הטמעת הטכנולוגיה בחברה.
https://www.calcalist.co.il/conference/articles/0,7340,L-3743972,00.html
https://newmedia.calcalist.co.il/conferences/2018/foodtech/index.html