לקראת שבועות – מעדנות משיקה בצקים להכנת פסטה בהכנה ביתית

27/09/2023
זמן קריאה ממוצע: 32 שניות

מעדנות, החברה המובילה בישראל בתחום המאפים והבצקים הקפואים, מובילה מהלך נוסף של חדשנות במקפיא ומשיקה לרגל חג השבועות, סדרה חגיגית של בצקים להכנת פסטה ביתית. הסדרה כוללת שני סוגי בצקים מרודדים להכנה קלה ומהירה של מגוון סוגי פסטה, בהם: פטוצ'יני, רביולי, לזניה, קנלוני ועוד.

ההשקה החדשנית מגיעה על רקע טרנד האפייה והבישול הביתי, אשר תפס תאוצה משמעותית בשנה האחרונה  בנוסף לטרנד הקולינריה הכובש את העולם והשאיפה של רבים להפוך לבשלנים. סדרת הבצקים להכנת פסטה של מעדנות נותנת פתרון זמין קל ונוח להכנת פסטה ביתית עם טאץ' אישי, שיכולה להוות מנה מרכזית בשולחן החג.

את הבצק יש להפשיר מראש במקרר עד להפשרה מלאה ולהשתמש בו למתכונים מגוונים.
ניתן  להכין רביולי ע"י מילוי הבצק ובישולו לאחר מכן.
להכנת לזניה/ קנלוני: אופים בתנור בחום בינוני (c180) במשך כ-25 דקות.
להכנת פטוצ'יני או סוגי פסטה שונים: מביאים לרתיחה 2.5 ליטר מים עם כף מלח ומבשלים את הפסטה
במשך 2-3 דקות.

הסדרה כוללת:

  • בצק לפסטה קלאסי
  • בצק עם תרד לפסטה
     

    מהדורה מוגבלת לחג.  

לשיתוף הכתבה

תוכן נוסף שעשוי לעניין אותך

לכל החדשות

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.