- |
- השף הלבן
- |
- כשרות
- |
- מכון תנובה למחקר
- |
- מוזיאון תנובה
- |
- תנובה ארה"ב
- |
- תנובה שף
סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית
2015-09-24
מידע כללי
ציון גולשים:
2 מתוך 5
דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
8
המצרכים הדרושים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית
- 1 שקית עדשים ירוקות מבושלות סנפרוסט
- 1 בצל סגול קלוף וקצוץ
- מיץ מ-2 לימונים
- 1 חבילה בצל ירוק קצוץ
- 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
- 1 חבילה כוסברה קצוצה
- 1 שן שום קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- גרידת לימון מ-1 לימון
- לקישוט
- 50 גרם גבינה צפתית פיראוס 5% חתוכה לקוביות קטנות
- חופן חמוציות קצוצות (לא חובה)
אופן ההכנה לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית
- מבשלים את העדשים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
- מערבבים את כל המצרכים לסלט ומעבירים לקערת הגשה.
- מקשטים בגבינה הצפתית ובחמוציות הקצוצות ומגישים.
ערכים תזונתיים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית
למנה: 192 קלוריות / חלבון 13 גרם / פחמימות 32 גרם מתוכן 0.6 גרם סוכרים
שומן 5 גרם / כולסטרול 0 מ"ג / נתרן 95 מ"ג / סיבים 9.5 גרם / סידן 81 מ"ג
שומן 5 גרם / כולסטרול 0 מ"ג / נתרן 95 מ"ג / סיבים 9.5 גרם / סידן 81 מ"ג
דרגו
דירוגך התקבל
X

תודה על דירוגך.