נגישות

סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

2015-09-24
סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

מידע כללי

ציון גולשים:

2 מתוך 5

דרגת קושי:
קל
סוג מתכון:
חלבי
מס' מנות:
8

המצרכים הדרושים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

  • 1 שקית עדשים ירוקות מבושלות סנפרוסט
  • 1 בצל סגול קלוף וקצוץ
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 חבילה בצל ירוק קצוץ 
  • 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • גרידת לימון מ-1 לימון
  • לקישוט
  • 50  גרם גבינה צפתית פיראוס 5% חתוכה לקוביות קטנות
  • חופן חמוציות קצוצות (לא חובה)

אופן ההכנה לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

  1. מבשלים את העדשים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
  2. מערבבים את כל המצרכים לסלט ומעבירים לקערת הגשה.
  3. מקשטים בגבינה הצפתית ובחמוציות הקצוצות ומגישים.

ערכים תזונתיים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

למנה: 192 קלוריות / חלבון 13 גרם / פחמימות 32 גרם מתוכן 0.6 גרם סוכרים
שומן 5 גרם / כולסטרול 0 מ"ג / נתרן 95 מ"ג / סיבים 9.5 גרם / סידן 81 מ"ג
דרגו
חזרה למתכונים למצפן התזונתי